Nr 13 brengt geen geluk in Zeven

Zeven – Hoewel we voor de cross nog doorkregen dat Ryan klaar was voor de Worldcup cross in Zeven Duitsland, op nieuwe schoenen en met rugnummer 13 opgespeld, bracht rugnummer 13 geen geluk.

Na de start nestelt Ryan zich vooraan met zijn vaste concurrenten. Als Loris Rouiller en Pim Ronhaar aanzetten, gevolgd door Kopecky, Bellens en thuisrijder Tom Linter, moet Ryan passen. Hij rijdt ronden lang rond de 10e plaats om in de laatste ronde nog voorbij gestreefd te worden door enkele renners. Een blik op uitslagenlijst blijkt dat Ryan als 14e is gefinisht.

Een cross dus om snel te vergeten. Komende week zal Ryan op trainingskamp gaan naar Mallorca. Op dit mooie eiland kan hij zich in mooi weer voorbereiden op de vele crossen in december, te beginnen met de IKO Cyclocross in Essen.

In Essen zijn Ryan gesteund gaan worden door een grote groep supporters die met de Supportersbus vanuit Hank en Geertruidenberg zullen vertrekken naar Essen. Voor geïnteresseerden: Er zijn nog 8 plaatsen beschikbaar in de bus. Je kunt je nog aanmelden op: info@ryankamp.nl.