Oprichting Supportersvereniging

Nu de website gereed is en het crossseizoen komend weekend eindelijk gaat starten, wordt het ook tijd om de supporters van Ryan eens bij elkaar te roepen: We gaan een supportersvereniging oprichten!!!

Op vrijdag 20 oktober komen we samen in Huis ten Bos in Geertruidenberg. We zetten deze avond Ryan in de schijnwerpers en gaan onze plannen bekend maken. Wat zijn de doelstellingen van de vereniging en hoe gaan we Ryan deze winter ondersteunen?

Omdat bier en cross toch ook een beetje verbonden zijn, zullen we de avond laten begeleiden door enkele speciale biertjes uit plaatsen waar Ryan deze winter gaat crossen. De kosten voor de biertjes zijn 15 euro, maar je bent natuurlijk niet verplicht om hier aan mee te doen. (We vragen wel om je voor 6 oktober aan te melden indien je gezellig een biertje meedrinkt.)

 

De contributie van de supportersvereniging zal 10 euro per jaar bedragen. (Jongeren onder de 20 jaar mogen gratis lid worden.) Je hoeft natuurlijk niet op de avond aanwezig te zijn om lid te worden.

Aanmelden als lid kan via de Contact pagina en aanmelden voor de avond inclusief de proeverij kan ook op de de Contact pagina of direct via Info@ryankamp.nl.