Ryan 7e bij Wereldbeker in Bogense

BOGENSE – Pech blijft Ryan achtervolgen tijdens de Wereldbeker cross in Bogense in Denemarken. Hij eindigt 7e na een noodgedwongen schoenwissel.

Na misschien een wat mindere start, rijdt Ryan de eerste ronde op plaats 6 in de wedstrijd bij de junioren. Door sterk rijden kan Ryan opschuiven naar plaats 3. Pim Ronhaar en Thomas Kopecky zijn dan reeds vertrokken en rijden op plaats 1 en 2.

Maar dan slaat de pech weer toe. Problemen met zijn schoen, dwingen Ryan tot een schoenwissel. Hij valt hierdoor terug naar plaats 9 en moet weer opnieuw beginnen met een inhaalrace. Verder opschuiven dan naar een 7e plaats zit er niet meer in. Jammer maar volgende week weer in nieuwe kans in de Wereldbeker cross in Zeven (DUI).

“Na een mindere start, kon ik goed opschuiven en zodoende kwam ik op de derde/vierde plaats terecht. Daarna moest ik helaas van schoen wisselen en daardoor verloor ik veel tijd en plaatsen. Ik kon nog terug rijden naar de zevende plaats. Ik ben tevreden over het gevoel, maar de uitslag had beter gekund.”

Uitslag WB Bogense Junioren:

  1. KOPECKY Tomas
  2. HENDRIKX Mees
  3. RONHAAR Pim
  4. VERBURG Luke
  5. BELLENS Jarno
  6. ROUILLER Loris
  7. KAMP Ryan
  8. VANDEPUTTE Niels
  9. ARTZ Bart
  10. VAN DEN BROECK Arno