Supporters Ryan Kamp organiseren busreis naar cross Zonhoven (B)

Nog enkele plaatsen vrij!!!

Na de zeer geslaagde busreis vorige crosswinter naar Essen (B), gaat een grote groep supporters van veldrijder Ryan Kamp uit Raamsdonksveer ook dit jaar weer met een heuse partybus op pad naar een mooie cross om hun favoriet aan te moedigen. Er zijn enkele plaatsen vrij in de bus.

Seizoen tot nu toe

Ryan is deze winter voor het eerst actief in de Beloften-categorie. Hij komt uit voor het Belgische team Callant-Doltcini Cyclingteam. Na zijn succesvolle tijd als junior, waarin hij in de winter van 2017/2018 de Nederlandse titel en een derde plek op het WK in Valkenburg behaalde, mag Ryan het nu bij de renners tot 23 jaar proberen. De overstap naar deze nieuwe categorie leverde in het Zuid-Limburgse Mechelen meteen een zege op. Daarna volgde een reeks pittige internationale crossen in België, Zwitserland en Tsjechië. In de wereldbekerwedstrijden werd Ryan telkens geselecteerd voor het Nederlandse team. Ook reed hij in het prachtige oranje het EK in Rosmalen. Over de resultaten mag hij tevreden zijn. Zo nu en dan trof hij de pechduivel in zijn strijd door de modder en de overstap naar een nieuwe categorie met oudere tegenstanders is ook even wennen. Regelmatig mag Ryan namelijk aantreden tussen profrenners met toppers als Mathieu van der Poel en Wout van Aert als tegenstanders. Een pittige, maar mooie leerschool in zijn ontwikkeling als crosser.

Ryan in Aktie bij de wereldbeker in Koksijde

Busreis naar Zonhoven (B)

Regelmatig ondersteunen leden van de Supportersvereniging Ryan Kamp bij zijn wedstrijden. Net als vorige winter gaan we dat ook doen met een bus vol fans! Dit jaar zal dat zijn op zondag 16 december in het Belgische Zonhoven waar een Superprestige cross wordt verreden. De cross in Zonhoven staat bekend om de magische Kuil! Een enorm spektakel in een mega zandbak waar duizenden crossfans genieten van de duik naar beneden door het losse zand en de strijd om er weer met veel kracht en techniek uit te komen. Volgens het bestuur van de Supportersvereniging Ryan Kamp een mooie trip waar cyclocrossfans van harte voor uitnodigen om aan te melden. Niet alleen onze favoriet Ryan zien we in actie bij de Beloften/Profs, maar ook de dames met Marianne Vos, maar ook Mathieu van der Poel, Wout van Aert en de andere bekende namen in de cyclocross!

Ryan door de modder in Gavere

Aanmelden busreis

Er zijn nog enkele plaatsen vrij in de bus, dus aanmelden kan nog altijd. De reis kunnen we voor leden van de supportersclub aanbieden voor € 17,50. Niet leden betalen € 20,-. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@ryankamp.nl.  Vertrektijden: Hank om 8.45 uur en op de Markt te Geertruidenberg voor de deur van Huis ten Bos om 9.00 uur. Na de huldiging van de Beloften/Elite-renners gaan we weer naar huis! Drankjes en muziek volop aanwezig in de partybus waarmee we afreizen!

We zien de laatste aanmeldingen graag verschijnen! Wij hebben er al enorm veel zin in!

Bestuur Supportersvereniging Ryan Kamp