Supportersavond Ryan Kamp

Nu het crossseizoen weer begonnen is, wordt het ook weer tijd om de supporters van Ryan Kamp weer eens wakker te schudden en te activeren om Ryan te komen aanmoedigen bij de crossen die op het programma staan. Waar is dat beter te doen dat onze eigen permanence:  Tapperij Huis ten Bos aan de Markt in Geertruidenberg.

Op deze avond vertelde Ryan ons hoe het bevalt bij zijn nieuwe ploeg (heel goed dus), werd door Ronald voorgelezen uit Helden (wat Ryan voor ons ook is), het klassieke petje op, petje af werd gespeeld (prijzen beschikbaar gesteld door Kwaremont), Sjoerd’s column (die mag natuurlijk niet ontbreken) en als afsluiter kwam trainer Camiel van den Berg aan het woord over zijn carrière als crosser en nu als trainer. Alles werd natuurlijk aan elkaar gepraat door Jan Willem en becommentarieert door Harry. Kortom een gezellige avond die je als supporter niet had willen missen.

De volgende evenementen die op het programma staan voor de supportersvereniging:

  • 3/4 november het EK in Rosmalen
  • 16 december de supportersbus naar de Supperprestige in Zonhoven.

Noteer deze data al vast in je agenda !!!!

En natuurlijk kun je de overige crossen van Ryan ook gewoon bezoeken. Kijk voor een overzicht op de ‘Programma‘ pagina hier op de website.