Top 10 in UCI wereldbeker Zonhoven

Met een 10e plaats in de UCI Wereldbeker cross in Zonhoven bevestigt Ryan weer dat hij thuis hoort in de Top 10 van de cross. “Het gaat steeds beter”, antwoordde hij na de cross.

Over de rest van het seizoen vertelde Ryan aan indeleiderstrui.nl: ‘De Wereldbeker is nog altijd prioriteit nummer één voor mij. Voor de rest hoop ik natuurlijk een goed NK en WK te rijden. Ik trek in ieder geval met vertrouwen naar het NK. De vorm is goed en de moraal is zeer zeker aanwezig. Ik rijd momenteel gewoon hard, al zijn die laatste weken op mentaal gebied echt heel lastig geweest. Het NK zou me toch wel goed moeten liggen. Ik vermoed wel dat het gewoon achter de drie heren van Baloise Trek Lions aan rijden wordt’, doelt hij ter afsluiting op mannen-in-vorm Lars van der Haar, Pim Ronhaar en Joris Nieuwenhuis, die bij afwezigheid van Mathieu van der Poel gezamenlijk tot topfavorieten gebombardeerd zijn.