Winst in Rucphen !!!

Het weekend voor het WK in Valkenburg is een druk weekend voor Ryan en zijn begeleidingsteam, want er staat een dubbelprogramma op de rol! Maar 1 geluk, het is 2x cross in ons mooie Brabantse land! Op zaterdag de cross in Rucphen (die met de prachtige carroussel van Camiel!) en op zondag de UCI Cyclo-crossWorldcup van Hoogerheide! Twee prachtige crossen voor Ryan om de WK-vorm nog een beetje aan te scherpen!

De zaterdag begon voor Ryan al goed met een overwinning in Rucphen. Na de start nestelde Ryan zich op de 2e plaats achter Arno Van den Broeck uit België. Tussendoor was het af en toe stuivertje wisselen tussen deze twee kanjers bij de Junioren. Alleen kreeg Ryan halverwege de wedstrijd een kleine terugslag door een lekke band, maar snel kon hij weer aansluiten bij de kop.

In de laatste ronde nam Ryan de kop weer resoluut over om hem niet meer af te geven, wat resulteerde in winst voor Ryan in zijn mooie nieuwe Rood Wit Blauwe tricot !!!! Nu direct doorreizen naar Hoogerheide voor de GP Adrie van der Poel, de laatste wedstrijd voor het WK volgende week in Valkenburg !!!!

“Ik reed nog lek, maar kon terug komen. Ik kon net op tijd mijn demarrage plaatsen en zo winnen. Ik had een goed gevoel en goede benen. Morgen start ik in de wereldbeker in Hoogerheide.”
Klik hier voor meer foto’s van Fotograaf Marc Bouwens >>>