Hulding Ryan voor behalen wereldtitel !!!

Zaterdag 19 september gaat het er eindelijk van komen: de huldiging van Ryan voor het behalen van zijn wereldtitel veldrijden in Dübendorf! Door het nare coronavirus dat ons land plat legde, was het hier jammer genoeg nog niet van gekomen. Dat maken we nu goed!

De locatie van de huldiging is dit keer niet onze thuisbasis Huis ten Bos, maar in een ruimte waar we meer plaats hebben i.v.m. het 1,5 meter afstandhouden, namelijk Fort St. Gertrudis (Haven 54,4931 AH te Geertruidenberg). We starten de avond om 19.30 uur en daarvoor is het belangrijk dat iedereen om 19.15 uur aanwezig is. 

Uiteraard gaan we deze avond Ryan huldigen, maar er is meer deze avond. We gieten de avond in de vorm van een wielercafé met naast hoofdgast Ryan, nog een andere speciale gast, een coureur met een mooie erelijst op zowel de weg als in het veld. Wie? Dat verklappen we nog niet! Met deze gast praten we over het veldrijden, zijn prachtige carrière en we willen natuurlijk horen wat hij over Ryan te vertellen heeft. Wie o wie….? We houden het nog even spannend! Uiteraard is er onze traditionele wielerquiz waarbij unieke “Ryan Kamp goodies” te winnen zijn!

Vanwege de corona richtlijnen is het aantal zitplaatsen beperkt en is de avond UITVERKOCHT.