Ryan in nationale selectie U23

Het is alweer een paar weken geleden dat we hier een update gaven over de prestaties van Ryan. Hierbij een overzicht van de laatste weken en met goed nieuws! Ryan is namelijk opgenomen in de Nederlandse selectie voor de Wereldbekercross in het Zwitserse Bern aankomend weekend. Zijn eerste selectie als U23-renner in de nationale ploeg. Heel mooi natuurlijk!

De afgelopen weken verliepen niet altijd even ideaal voor onze favoriete crosser. De cross in Dordrecht op 30 september moest Ryan laten schieten, omdat hij ziek was. Gelukkig stond hij er een week later weer wel in de Hotondcross te Ronse (België). Op de zware omloop reed hij naar plaats 17 in de uitslag. Als eerste jaars belofte-renner een prima resultaat.
Op zondag 14 oktober was er een Superprestigecross in ons eigen land, namelijk in Gieten. Met veel ambitie ging Ryan van start. In de Superprestige rijden de Beloften namelijk samen met de Elite-renners. Dan is het leuk om je te meten met de bekende namen. Helaas sloeg de pechduivel al snel toe. Na een aanraking met een dranghek, brak zijn velg. Het gevolg was dat Ryan slechts rustig kon doorfietsen naar de post. Met een nieuwe fiets ging hij vervolgens fanatiek in de achtervolging, maar zijn achterstand was te groot en moest hij toch de strijd staken. Helaas hoort pech ook bij topsport, dus snel vergeten en op naar Bern aanstaande zondag 21 oktober. Crossen in dat prachtige Oranje tricot!

Ryan veel succes!